WhatsApp Klantenservice: +31 (0)6 148 08 671

Goedkope klinkers

Betonklinkers kunnen door Mholf-sierbestrating.nl geleverd worden in diverse afmetingen en kleuren. De prijsknaller die prima te gebruiken is voor uw terras is de 5 cm dikke betonklinker. Indien u een oprit wilt bestraten adviseren wij de 8 cm dikke betonklinkers te gebruiken.

Dit type goedkope klinkers zijn stevige stenen en worden dan ook veel gebruikt voor grote projecten waar hoge eisen aan de betonklinkers wordt gesteld, denk hierbij aan bijvoorbeeld aan opritten, parkeerplaatsen, bedrijfspanden, agrarische toepassingen en de wegenbouw.

Hoe wordt een betonklinker gemaakt?

Betonklinkers is een beton product, dat betekend dat dit product wordt gemaakt met behulp van het stortingsprocédé. Hierbij wordt een betonmengsel bestaand uit cement, zand, grint en een kleurstof in een mal in de vorm van het type beton klinker waar het uithard.

De betonklinkers kunnen worden geleverd in allerlei verschillende maten en vormen waarvan de bekendste BKK of BSS klinker is. Er zijn echter veel meer verschillende uitvoeringen, maten en kleur klinkers mogelijk.

Betonklinkers in het Mholf-bestratings programma:

 • Betonklinkers (BSS/BKK)
 • Halve betonklinkers
 • H-verbandklinker
 • Duo Dubbel klinker
 • Dubbelklinker
 • Bisschopmutsen
 • T3 Klinker
 • 2e keus klinkers

Onze betonklinkers kunnen wij leveren in de dikte 5, 6, 7, 8 en 10 cm dikte. Voor iedere toepassing is er dus wel een klinker. Denk hierbij aan uw achtertuin maar ook een rangeerterrein voor vrachtwagens.

Onze klinkers kunnen wij in volgende kleuren leveren: grijs, rood, zwart, heidepaars, paars genuanceerd, bont genuanceerd, rood genuanceerd, bruin en brons genuanceerd.

Kortom de keuze aan betonklinkers van Mholf-sierbestrating is groot en daardoor zijn uw mogelijk- heden bijna onbeperkt.

Heeft u vragen, wij helpen u graag verder en leveren u graag een passende offerte incl. transport.Ook zijn pakketten geschikt voor gemechaniseerd leggen leverbaar.

Transport en bestelling

Bij transport moet u terrein bereikbaar zijn met een vrachtwagen van 18 meter. Is dit niet zo meld het ons, vaak is er mogelijkheid om dit omzeilen.

Wilt u klinkers bestellen via onze site dan kan dit per bestel hoeveelheid afhankelijk van het product, deze gegevens zijn vermeld bij de product specificaties onder het product en in het geval van de klinkers is dit afhankelijk van het type. Bij bestelling met een totaal onder gewicht onder het gewicht van 2000 kilo gram is er een transport toeslag van toepassing die achteraf wordt berekend. Het is daarom in sommige gevallen interessanter om bijvoorbeeld een m3 zand mee te bestellen om over dit gewicht heen te komen.

Heeft u vragen? Bel Mholf-sierbestrating.nl 0315-324435 of mail ons [email protected] of kom langs in Gaanderen op ons showterrein, de koffie staat klaar en we helpen u graag!


Artikelen 46 tot 60 van 72 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 46 tot 60 van 72 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5