WhatsApp Klantenservice: +31 (0)6 148 08 671

Opsluitbanden


Ons bandenscala is zeer uitgebreid. Wij leveren opsluitbanden in diverse maten en verschillende kleuren. De banden en palissades zijn geschikt als opsluiting voor al uw bestrating of voor de afscheiding van uw verhoogde border.

De functie opsluitbanden

De functie van betonbanden is het op zijn plaats houden van bestrating en het bieden van stabiliteit bij hoogte verschillen in uw tuin. In sommige gevallen worden de zwaardere varianten uit ons betonbanden gamma ook gebruikt als fundament van een tuinhuis of blokhut. Dit zijn dan meestal de varianten met een dikte van 8 cm of meer en hoogtes van 20 cm of hoger. Om te voorkomen dat er regenwater blijft staan langs u bestrating is het verstandig om uw betonbanden tussen de 1.5 en 2 cm onder het niveau van bovenkant uw terras te plaatsen dit voorkomt dat er regenwater wordt opgesloten achter de beton banden na een regenbui.

Betonnen opsluitbanden worden vaak gebruikt om verzakkingen te voorkomen door het wegspoelen van zand aan randen van uw terras te voorkomen waardoor de verzakkingen ontstaan. Dit voorkom veel reparaties achteraf aan uw terras en zorgt voor vele jaren extra tuinplezier. Een andere toepassing van betonnen opsluitbanden is het opsluiten van uw gazon, waardoor men met de grasmaaier de randen van uw gazon kan bereiken en de elektrische kanten knipper vaker in de schuur kan blijven.

De maten binnen het Opsluitbanden gamma van Mholf-sierbestarting

5x15x100cm, 6x13x100, 6x15x100, 6x20x100, 8x20x100, 10x20x100 en 12x25x100cm in de kleuren standaard grijs, antraciet, “spotted Blue”en rood.

Wij leveren deze producten overal in Nederland en in Belgie en vanaf ons show terrein in Gaanderen .

Wilt u bestrating bestellen via onze site dan kan dit per stuk. Bij bestelling onder de 2 ton is er een transport toeslag van toepassing.

Heeft u vragen? Bel 0315-324435 of mail ons [email protected] of kom langs in Gaanderen op ons showterrein; de koffie staat klaar en we helpen u graag


14 artikel(en)

per pagina

14 artikel(en)

per pagina