WhatsApp Klantenservice: +31 (0)6 148 08 671

Palissade

Met de  betonnen Palissade van Mholf sierbestrating heeft u de mogelijkheid een strakke, of authentieke of klassieke  afscheiding, bloembak of zandkering  te maken voor uw siertuin of terras. Ook kunt u, door de palissades toe te passen, hoogteverschillen maken die voor een ruimtelijk beeld zorgen voor in uw tuin. Onze palissades zijn leverbaar in een getrommelde en een strakke versie en past hierdoor uitstekend in de moderne tuin.

 

Betonnen Palissades


Mholf Sierbestrating.nl kan een aantal verschillende soorten palissades leveren waaronder de de rondoband palissades, Quadroband palissade en de Snowdonia betonnen palissades.  De verschillende type palissades kunnen we zoals gebruikelijk in een grote variëteit aan kleuren en afmetingen leveren geheel naar keuze afhankelijk van de toepassing en uw persoonlijke smaak die in uw tuin wilt toepassen. Voor iedere smaak en klant wat wils! 

Levering en bestelling

Bij Mholf-sierbestrating bestellen wij onze beton bielzen al sinds vele jaren rechtstreeks bij de zelfde vaste fabrikant Kijstra betonwaren, hierdoor kunnen wij onze verkoopprijzen voor u onze klanten op behoorlijk stabiel en op een zeer aantrekkelijk peil houden. Wij leveren deze producten overal in Nederland en in Belgie vanuit Varsseveld (Gelderland). Wilt u bestrating bestellen via onze site dan kan dit per bestel hoeveelheid afhankelijk van het product, dit is vermeld bij de product specificaties onder het product en in het geval van de betonnen palisades per stuk. Bij bestelling met een totaal onder gewicht onder het gewicht van 2000 kilo gram is er een transport toeslag van toepassing die achteraf wordt berekend. Het is daarom in sommige gevallen interessanter om bijvoorbeeld een m3 zand mee te bestellen om over dit gewicht heen te komen.

Heeft u vragen? bel 0315-324435 of mail ons [email protected] of kom langs in Gaanderen op ons showterrein de koffie staat klaar en we helpen u graag


4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina