WhatsApp Klantenservice: +31 (0)6 148 08 671

Budget Sierbestrating

Onze budget sierbestrating is altijd A-kwaliteit materiaal. Deze sierbestrating is het bewijs dat sierbestrating niet duur hoeft te zijn. Van getrommelde bestrating tot strakke bestrating, de keuze is enorm. Mholf-Sierbestrating.nl biedt daarnaast ook regelmatig voordelige betontegels of stoeptegels aan. Scherpe prijzen zijn gegarandeerd, wij controleren namelijk dagelijks of we de goedkoopste zijn. U ontvangt minimaal flinke korting als u gebruik maakt van een aanbieding in onze webshop. Alle aanbiedingen bezorgen we binnen enkele dagen bij u thuis, zodat u hier niet lang op hoeft te wachten.

Soorten sierbestrating in de aanbieding

Welk type sierbestrating past het best in uw tuin? De betonklinkers van Kijlstra zijn uitermate geschikt voor uw oprit of terras. De water- en vuilwerende H2O tegels zijn tijdelijk ook extra voordelig. Daarnaast zijn de getrommelde stenen, betonnen strakstenen en betontegels momenteel in de uitverkoop. Staat uw gewenste tuinbestrating hier niet bij, neem dan contact met ons op voor een passende aanbieding.

Voor onze sierbestrating opruiming geldt altijd: op = op. Maak dus onmiddellijk gebruik van onze acties, zodat u fors kunt besparen op het bestraten van uw tuin.

Populaire aanbieding: H2o Siertegels (wildverband)

H2o tegels zijn water- en vuilafstotend. Nu extra laag geprijsd bij Mholf-Sierbestrating.nl. Dit type sierbestrating is de beste keus indien u uw terrastegels graag lang mooi wilt houden. De tegels uit de aanbieding zijn 6 cm dik en in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Voor meer informatie over deze aanbieding kijkt u bij de H2o siertegels.

Populaire aanbieding: Betonklinkers 5cm (antraciet)

Eén van de beste aanbiedingen in onze webshop is de betonklinker van Kijlstra, 5 cm dik. Het zijn één van de meest gebruikte klinkers, vooral omdat ze zo goedkoop zijn en de kwaliteit zeer goed is. Ze gaan zeer lang mee, ze zijn mooi, veelzijdig en tegen elk weertype bestand. Mholf-Sierbestrating.nl verkoopt vele soorten betonklinkers. De 6 cm dikke betonklinker van Kijlstra is er één die nu in de aanbieding is.

Levertijd aanbiedingen

Onze aanbiedingen worden altijd binnen enkele dagen geleverd. Op het moment dat uw bestelling bij ons binnen is, doen wij onze uiterste best om uw sierbestrating zo snel mogelijk tebezorgen.

Maak gebruik van onze acties

U kunt online gebruik maken van onze aanbiedingen. De korting wordt automatisch verrekend wanneer u uw order in onze webwinkel plaatst. Wilt u de tuinbestrating eerst bekijken? Neem dan contact met ons op en kom langs. Wij zijn altijd bereikbaar voor vragen.

Bij transport moet de bezorglocatie bereikbaar zijn met een vrachtwagen van 18 meter. Is dit niet zo meld het ons, vaak is er mogelijkheid om dit omzeilen.

Wilt u sierbestrating bestellen via onze site dan kan dit per bestel hoeveelheid afhankelijk van het product, deze gegevens zijn vermeld bij de product specificaties onder het product en in het geval van de sierbestrating is dit afhankelijk van het type.

Bij bestelling met een totaal onder gewicht onder het gewicht van 2000 kilo gram is er een transport toeslag van toepassing die achteraf wordt berekend. Het is daarom in sommige gevallen interessanter om bijvoorbeeld een bigbag ophoogzand mee te bestellen om over dit gewicht heen te komen.


10 artikel(en)

per pagina

10 artikel(en)

per pagina