WhatsApp Klantenservice: +31 (0)6 148 08 671

Getrommelde Dikformaat

Deze getrommeld dikformaat zorgt voor een authentieke en rustieke uitstraling van uw terras en tuin. Deze kunstmatige verouderede sierbestrating zijn replica's van de ouderwetse gebakken dikformaat die al honderden jaren gebruikt worden. Dus wilt u een uitstraling van oude dorpspleinen en oude marktpleinen in uw terras dan is de getrommelde dikformaat de sierbestrating die u zoekt.Het voordeel van de getrommelde dikformaat ten opzichte van de oude gebakken variant is dat ze vormvast zijn en dus makkelijker te leggen.

De naam dikformaat slaat van oudsher op bakstenen die honderden jaren geleden reeds gebruikt werden, ze klinken namelijk helder als je er tegen aan tikt, vroeger werden ze vernoemd naar de rivier waar de steenfabrieken stonden bijvoorbeeld Rijnformaat, Ijsselformaat en Waalformaat.

Met deze getrommedle dikformaat haalt u een sierlijke, sfeervolle en solide steensoort in huis. De dikformaat is een forsere variant van de waalformaat.

Creeër u eigen oude rustieke landweggetje met de getrommelde dikformaat verkrijgbaar bij Mholf-sierbestrating leverbaar in verschillende kleuren. 

Leveren en bestellen

Bij transport moet u terrein bereikbaar zijn met een vrachtwagen van 18 meter. Is dit niet zo meld het ons, vaak is er mogelijkheid om dit omzeilen.

Wilt u getrommelde dikformaat bestellen via onze site dan kan dit per bestel hoeveelheid afhankelijk van het product, deze gegevens zijn vermeld bij de product specificaties onder het product en in het geval van de getrommelde dikformaat is dit afhankelijk van het type. Bij bestelling met een totaal onder gewicht onder het gewicht van 2000 kilo gram is er een transport toeslag van toepassing die achteraf wordt berekend. Het is daarom in sommige gevallen interessanter om bijvoorbeeld een m3 zand mee te bestellen om over dit gewicht heen te komen.

Heeft u vragen? bel Mholf-sierbestrating.nl 0315-324435 of mail ons [email protected] of kom lang in Gaanderen op ons showterrein de koffie staat klaar en we helpen u graag!


6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina