WhatsApp Klantenservice: +31 (0)6 148 08 671

Getrommelde Waaltjes

Dit zijn getrommelde waaltjes, waar door middel van een grote trommel de scherpe kantjes en hoeken er afgesleten worden. Dit geeft een verouderd en rustiek uiterlijk wat deze waaltjes doet denken aan de klassieke straatsteen. Het grootste verschil met het oude waalformaat is, dat deze getrommelde waaltjes regelmatiger zijn van vorm dan de oude handgevormde kleibaksteen, waardoor u ze eenvoudiger kunt leggen. Het trommelproces geeft verder een afwerking die er voor zorgt dat het toepassen van een facet of afstandhouders niet nodig zijn.

De toepassingen van getrommelde Waaltjes.

Getrommelde waaltjes zijn uitermate geschikt voor de authentieke slingerpaden in de klassieke tuinen van uw jaren dertig huis of een authentieke boeren woning. Als u deze getrommelde waaltjes in elleboog verband legt, zijn ze ook geschikt voor de oprit. Ook worden ze in combinatie met 60x60 tegels gebruikt voor in de moderne tuin. Gebruik deze getrommelde waaltjes voor authentieke slingerpaden, nostalgisch terras en "oude" opritten.

Waalformaat wat is dat voor een formaat?

Waalformaat of ook wel waaltjes worden al eeuwen lang gebruikt voor het bestraten van tuinen, binnenplaatsen en opritten . Bij Mholf-sierbestrating kunt u terecht voor zowel de getrom

melde als de strakke moderne waalformaat steen. Waalformaat is over het algemeen leverbaar in twee maten, te weten 20x5x6 cm of 20x5x7 cm.Heeft u vragen, wij helpen u graag verder en leveren u graag een passende offerte incl. transport. Direct bestellen via de site kan natuurlijk ook denk hierbij altijd aan een knip overmaat. Dit is een overmaat op de benodigde hoeveelheid Waaltjes om knipverliezen te compenseren gemiddeld 5% op de te leggen vierkante meters.

Bij transport moet u terrein bereikbaar zijn met een vrachtwagen van 18 meter. Is dit niet zo meld het ons, vaak is er mogelijkheid om dit omzeilen.

Wilt u getrommelde Waaltjes bestellen via onze site dan kan dit per bestel hoeveelheid afhankelijk van het product, deze gegevens zijn vermeld bij de product specificaties onder het product en in het geval van de getrommelde waaltjes is dit afhankelijk van het type. Bij bestelling met een totaal onder gewicht onder het gewicht van 2000 kilo gram is er een transport toeslag van toepassing die achteraf wordt berekend. Het is daarom in sommige gevallen interessanter om bijvoorbeeld een m3 zand mee te bestellen om over dit gewicht heen te komen.

Heeft u vragen? bel Mholf-sierbestrating.nl 0315-324435 of mail ons [email protected] of kom lang in Gaanderen op ons showterrein de koffie staat klaar en we helpen u graag!


8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina