WhatsApp Klantenservice: +31 (0)6 148 08 671

 

Strakke sierbestrating

Breed assortiment strakke sierbestrating met de laagste prijs garantie. Van klassiek tot modern. De stenen zijn vooral geschikt voor strakke tuinen. Het voordeel van strakke sierbestrating is dat de tegels en stenen allemaal strak tegen elkaar aan liggen, waardoor er een mooie, strakke uitstraling ontstaat. Kies hieronder de bestrating die het best in uw tuin past.

Strakke sierbestrating met facet

Sierbestrating met facet zijn stenen met een klein, schuin kantje eraan (vellingkant). Dit voorkomt schade aan de toplaag en aan de randen. Een populair type strakke tuinbestrating met facet zijn de betonnen waaltjes of de trendy grootformaat tegels (voor tuin en terras). Sierbestrating met facet wordt steeds vaker gebruikt voor het bestraten van moderne tuinen.

Strakke sierbestrating zonder facet

Sierbestrating zonder facet is bestrating waarvan de randen recht en strak zijn afgewerkt. Facetloze strakke tuinbestrating past het best in de moderne, strak vormgegeven tuin. Het zijn goede stenen voor het creëren van een egaal oppervlak zonder naden tussen de stenen. Sierbestrating zonder facet ligt heel strak tegen elkaar aan. Het is momenteel de meest populaire vorm van bestrating voor de moderne tuin.

Straksteen

Straksteen is strakke sierbestrating en uitermate geschikt voor een terras met strakke uitstraling. Dit type sierbestrating is leverbaar in zes verschillende formaten en 8 verschillende kleuren. Bekijk onze straksteen categorie.

Banenverband

Het banenverband is strakke sierbestrating en kan worden gebruikt voor tuinen, opritten,wandelpaden en fietspaden. Heeft u een lange, smalle tuin? Met banenverband creeërt u visueel een bredere of diepere tuin. Bekijk onze banenverband categorie.

Wildverband

Wildverband is één van de meest gebruikte typen sierbestrating voor in de tuin. Creëer een speelse en afwisselende uitstraling door stenen in verschillende formaten met elkaar te combineren. Ga verder en bekijk de wildverband tuinbestrating

Waaltjes

Strakke- en getrommelde waaltjes in diverse maten en kleuren. De waalformaat sierbestrating wordt al jarenlang veel gebruikt voor het bestraten van de tuin. Deze stenen kunnen op vele verschillende manieren worden gelegd. Waaltjes geven uw tuin een rustgevende uitstraling. Klik hier om de waalformaat sierbestrating te bekijken.

Dikformaat

De gebakken dikformaat klinker is een van klei gemaakte baksteen. Met deze populaire steengeeft u uw tuin een sfeervolle en rustige uitstraling. Onderhoudsvrij. Ideaal voor parkeerplaatsen en opritten. Ga verder naar dikformaat bestrating

Offerte aanvragen? Dat kan ook makkelijk via ons e-mail adres [email protected]


Artikelen 1 tot 15 van 43 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 15 van 43 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3