WhatsApp Klantenservice: +31 (0)6 148 08 671

Banenverband

Banenverband zijn er in drie varianten: Het brede banenverband en het smalle baneneverband en de tussen maat. Als bestrating voor de fiets- en wandelpaden in Nederland wordt veelal het smalle banenverband gebruikt. Maar in terassen kiest men ook vaak voor een combinatie tussen de smalle en brede banenverband wat zorgt voor een speels en wild geheel.

Vaak worden de banen verband tegels ook gebruikt in wildverband bestrating. In de pure form gebruikt men banen verband om richting aan te duiden zoals bij de boven genoemde fiets- en of wandel paden maar men kan er ook ectra diepte of breedte mee crieeren in uw tuin. Hierbij kan men een lange tuinen breder doen lijken door banen verband over dwars te leggen of juist andersom.   

Afmetingen banenverband.

Veel gebruikte afmetingen gebruikte  banen verband zijn:

  • 60x15x7 smal banenverband 
  • 60x45x7  
  • 60x30x7 

 Het brede banenverband wordt heel vaak in wildverband gelegd. Banenverband is in verschillende kleuren leverbaar.

Het banenverband werd voor het eerst gebruikt bij historische panden zoals paleizen, kathedralen en kastelen. Banenverband noemde men destijds plaveisel. Nu is het omgevormd tot een hedendaags product van hoogwaardig beton wat de absolute nieuwste trend is. Banenverband dus.

Wilt u banenverband strakstenen bestrating bestellen via onze site dan kan dit per bestel hoeveelheid afhankelijk van het product, deze gegevens zijn vermeld bij de product specificaties onder het product en in het geval van de banenverband straksteen tegels is dit afhankelijk van het type. Bij bestelling met een totaal onder gewicht onder het gewicht van 2000 kilo gram is er een transport toeslag van toepassing die achteraf wordt berekend. Het is daarom in sommige gevallen interessanter om bijvoorbeeld een m3 zand mee te bestellen om over dit gewicht heen te komen.

Heeft u vragen? bel Mholf-sierbestrating.nl 0315-324435 of mail ons [email protected] of kom langs in Gaanderen op ons showterrein de koffie staat klaar en we helpen u graag!


3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina