WhatsApp Klantenservice: +31 (0)6 148 08 671

Dikformaat bestrating

Wij leveren getrommelde dikformaat, strakke dikformaat en gebakken dikformaten. Gebakken dikformaat blijft langer mooi omdat deze van klei is gemaakt, daartegen zal een betonnen dikformaat wat verkleuren en lichter worden in de loop der jaren. Dat is ook waar het prijsverschil tussen de dikformaten in zit. De prijzen van een gebakken dikformaat kan wel tot 50 % hoger liggen. Solide, sierlijk en sfeervol dat is wat de dikformaat zo populair maakt. Onbezorgd genieten van uw terras of oprit en dat jarenlang. De dikformaat is forser dan de waalformaat.

De dikformaat is één van de eerste en oudste soorten sierbestrating. Omdat de dikformaat een makkelijke te leggen steensoort is en in verschillende verbanden gelegd kan worden nog altijd een zeer populair product soort. De afmetingen van dikformaat zijn 20 cm lang, 8 cm hoog en7 cm breed. Ongeveer zitten er 70 dikformaat klinkers in een vierkante meter.

Dikformaat klinkers zijn zoals alle gebakken klinkers onderhoudsvriendelijk en hebben geen last van slijtage omdat de kleur door en door in het is in het geval van betonnen tegels. Dikformaat straat stenen zijn ideaal voor pakeerplaatsen en opritten omdat ze hoger zijn en dus veel belasting kunnen hebben. Uiteraard is de dikformaat een prima sierbestrating.

Wilt u dikformaat bestrating bestellen via onze site dan kan dit per bestel hoeveelheid afhankelijk van het product, deze gegevens zijn vermeld bij de product specificaties onder het product en in het geval van de dikformaat bestrating is dit afhankelijk van het type. Bij bestelling met een totaal onder gewicht onder het gewicht van 2000 kilo gram is er een transport toeslag van toepassing die achteraf wordt berekend. Het is daarom in sommige gevallen interessanter om bijvoorbeeld een m3 zand mee te bestellen om over dit gewicht heen te komen.

Heeft u vragen? bel Mholf-sierbestrating.nl 0315-324435 of mail ons [email protected] of kom langs in Gaanderen op ons showterrein de koffie staat klaar en we helpen u graag!


10 artikel(en)

per pagina

10 artikel(en)

per pagina