WhatsApp Klantenservice: +31 (0)6 148 08 671

Straksteen en strakke bestrating

Straksteen is uitermate geschikt als u uw terras een strakke moderne uitstraling wilt geven. Deze soort steen is ook fraai in wildverband te leggen en is leverbaar in meerdere formaten en kleuren. Het mooie van straksteen is dat er een vlakke vloer wordt gecreërd zonder facet met een opvallende moderne uitstraling. Strakke betrating heeft geen tot bijna geen facet en daardoor zijn de naden tussen de stenen zeer klein waardoor het moderne strakke efect wordt gecreerd. Een terras of oprit van straksteen is een structuur zonder oneffenheden en naden, wat door het ontbreken van brede naden waar zand in gaat zitten onkruid kan groeien  en het dus minder kans krijgt.

Uiteraard is strakke bestrating in verschillende patronen neer te leggen zoals halfsteensverband, banenverband en wildverband,  u bent hier wel afhankelijk van de verschillende maten van de strak stenen. Een inspirerende steen is "het waaltje" of waalformaat, deze strak steen is zeer geschikt voor aanleg van bijvoorbeeld cirkels in het terras of slingerpaadjes in de tuin.

Kortom de naam strakke bestrating zegt het al met deze starksteen of strak tegels creërt u een modern en stark geheel.

Wilt u straksteen bestrating bestellen via onze site dan kan dit per bestel hoeveelheid afhankelijk van het product, deze gegevens zijn vermeld bij de product specificaties onder het product en in het geval van de straksteen tegels is dit afhankelijk van het type. Bij bestelling met een totaal onder gewicht onder het gewicht van 2000 kilo gram is er een transport toeslag van toepassing die achteraf wordt berekend. Het is daarom in sommige gevallen interessanter om bijvoorbeeld een m3 zand mee te bestellen om over dit gewicht heen te komen.

Heeft u vragen? bel Mholf-sierbestrating.nl  0315-324435 of mail ons [email protected] of kom langs in Gaanderen op ons showterrein de koffie staat klaar en we helpen u graag!


15 artikel(en)

per pagina

15 artikel(en)

per pagina