WhatsApp Klantenservice: +31 (0)6 148 08 671

Waaltjes

Getrommelde waaltjes

Waaltjes hebben hun karakteristieke verouderde uiterlijk te danken aan het trommel procedé of ook wel doormiddel van trommelen. Dit gebeurt door de waaltjes in een grote trommel te doen waar zij door elkaar raken tijdens het draaien wat weer een oude sfeervolle uitstraling geeft. . Door deze handeling worden de kanten van de waaltjes gebroken en gaan de scherpe randjes eraf.

Moderne waaltjes

Bij de moderne waaltjes laat men het trommel procedé achterwege en ontstaat er een strakker waaltjes met een strakke moderne uitstraling.

Gebakken waaltjes

Gebakken stenen is een zeer oud bouw en bestratingsmateriaal. Deze gebakken bestrating werd eeuwengelden reeds gebruikt in de bouw en bij het aanleggen van wegen. Mholf-sierbestrating levert deze producten aan u ook in de 20e eeuw voor uw sfeervolle tuin.

Stenen van het type Waalformaat zijn relatief klein, meestal hebben de afmeting van 20 x 5 x 7 cm maar andere maten komen ook voor.

Doordat ze relatief klein zijn, kun je met klinkers in het Waalformaat eenvoudig verschillende legpatronen maken. De waaltjes of waalformaat zijn bijvoorbeeld te leggen in het legpatroon, elleboog waalformaat of blokverband waalformaat Ook bijzondere sierranden of slingerpaden zijn met Waalklinkers geen enkel probleem.

Onze waaltjes zijn verschillede kleuren leverbaar: Getrommelde waaltjes en strakke waaltjes zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar.

De waaltjes zijn leverbaar in de volgende kleuren.

Zwart, Rood Genuanceerd, Bont, Paars Bruin, Brons, Avondzon, Room, Toscaans, Bruin/Zwart

De waaltjes worden het meest toegepast in de utiliteits- en woningbouw. Op zoek naar waaltjes voor uw verbouwing of bouwproject? Bij Mholf-sierbestrating heeft u de ruimste keuze tegen de scherpste prijzen. Heeft u vragen, wij helpen u graag verder en leveren u graag een passende offerte incl. transport.

Wilt u Waaltjes bestellen via onze site dan kan dit per bestel hoeveelheid afhankelijk van het product, deze gegevens zijn vermeld bij de product specificaties onder het product en in het geval van de Waaltjes is dit afhankelijk van het type. Bij bestelling met een totaal onder gewicht onder het gewicht van 2000 kilo gram is er een transport toeslag van toepassing die achteraf wordt berekend. Het is daarom in sommige gevallen interessanter om bijvoorbeeld een m3 zand mee te bestellen om over dit gewicht heen te komen.

Heeft u vragen? bel Mholf-sierbestrating.nl 0315-324435 of mail ons [email protected] of kom langs in Gaanderen op ons showterrein de koffie staat klaar en we helpen u graag!


9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina