WhatsApp Klantenservice: +31 (0)6 148 08 671

Wildverband tegels

Wildverband is vandaag de dag één van de meeste gebruikte bestrating voor in de tuin. Vooral de grote maten van boven 60 cm zijn erg populair. Wildverband bestrating is zeer geschikt voor het aanleggen van een oprit en of terras. Let wel op dat u een steen van minimaal 6 cm dikte gebruikt voor het aanlegen van u oprit dit om schade te voorkomen (knappen van tegels).

Bij Mholf sierbestrating heeft u de ruimste keuze aan diverse wildverband bestrating van het merk Kijlstra. Of u nu kiest voor klein of groot formaat, getrommeld of ongetrommeld, beton of natuursteen Kijlstra produceert het voor u. Zeer trendy wildverband producten van Kijlstra zijn wildverband straksteen, wildverband h2o en wildverband kwartet dubbel klinker.

Onder wildverband verstaan we hoe het legen van verschillende maten stenen in verband leggen.

Een goede stratenmaker kan de verschillende soorten van wild verband altijd leggen, wilt u dt zelf doen dan kunnen wij u eventueel het patroon aanleveren voor het leggen van de bestrating

Er zijn verschillende voorbeelden van wildverband patronen die bij verschillende soorten bestrating horen, de bij ons meest verkochte soorten wild verband zijn:

Gardoza wildverband

Ramblas wildverband

Puras wildverband

Abbeystones wildverband

Koppelstones wildverband

Direct bestellen via de site kan natuurlijk ook denk hierbij altijd aan een knip overmaat. Dit is een overmaat op de benodigde hoeveelheid tegels om knipverliezen te compenseren gemiddeld 5% op de teleggen vierkante meters. Bij transport moet u terrein bereikbaar zijn met een vrachtwagen van 18 meter. Is dit niet zo meld het ons, vaak is er mogelijkheid om dit omzeilen.

Offerte aanvragen? Bel ons op 0315-324435 of stuur uw aanvraag naar [email protected]


6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina