WhatsApp Klantenservice: +31 (0)6 148 08 671

Betonblokken


Met betonblokken geeft u uw tuin een eigen karakter. U maakt in no-time een tuin met daarin de door u gewenste hoogteverschillen en borders. Boevndien vindt u in deze serie een breed scala kleuren, zodat u altijd de gewenste nuancering in uw tuin kunt aanbrengen. Door de unieke aanbod binnen de producten Snowdonia, linea en de betonbielsen, slaagt u er in elke gewenste tuin te maken.

Snowdania betonnen muurblok

Deze bewerkte betonblokken zijn leverbaar in diverse kleuren en afmetingen. Dit product leent zicht uitstekend voor het bouwen van hoge en lage afscheidingen muurtjes in uw tuin. De "ruwe" afwerking van de Snowdonia betonnen muurblokken geven uw tuin een nostalgische en chique uitstraling. Ze zijn kinderlijk eenvoudig te bouwen door zowel de vakman als de doe-het-zelver.

Linea betonnen muurblokken

Met de Linea palissade van Kijlstra heeft u de mogelijkheid een strakke afscheiding te maken. Ook kunt u , door palissades toe te passen, hoogteverschillen maken die voor een ruimtelijk beeld zorgen in uw tuin. Onze linea is leverbaar in een getrommelde en een strakke versie en past hierdoor uitstekend in de moderne tuin. De Betonnen Linea blokken zijn leverbaar in de maten 15x15x40 en de maat 15x15x60 in zowel de getrommelde als de strakke variant.

Betonbiels 

Betonbielzen zijn voor diverse toepassingen geschikt. U kunt ze gebruiken om hoogteverschillen te creëren in uw tuin. Tevens zijn ze zeer geschikt om bloembakken en trappen mee te maken. Uiteraard leent de betonbiels zich ook uitstekend als kantopsluiting van uw bestrating.

Wij leveren deze producten overal in Nederland en in Belgie en vanaf ons show terrein in Gaanderen .Wilt u bestrating bestellen via onze site dan kan dit per bestel hoeveelheid vermeld bij de product specificaties onder het product (bij betonblokken meestal per stuk). Bij bestelling onder de 2 ton is er een transport toeslag van toepassing.

Heeft u vragen? bel 0315-324435 of mail ons [email protected] of kom langs in Gaanderen op ons showterrein de koffie staat klaar en we helpen u graag


6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina