WhatsApp Klantenservice: +31 (0)6 148 08 671

Betonbielzen

Betonbielzen zijn voor diverse toepassingen geschikt. U kunt ze gebruiken om hoogteverschillen te creëren in uw tuin. Tevens zijn ze zeer geschikt om bloembakken en traptredes te maken. Uiteraard leent de betonbiels zich ook uitstekend als kantoplsluiting van uw bestrating. 

Betonbielzen zijn zeer makkelijk te plaatsen door een stratemaker maar ook zeker door een particulier, men bouwt doormiddel van stapelen een muur of een trap waarbij men afhankelijk van de hoogte men kan verlijmen of u kunt gebruik maken van een constructiebruislijm..

Dat voorkomt het wegspoelen van grond en uiteraard loopt het gemakkelijker. Betonbielzen van Kijlstra zijn leverbaar in 4 verschillende kleuren leverbaar, geel, antraciet, grijs en bruin en in de lenge uitvoeringen 120, 65 of 70cm. Als u de bielzen gaat gebruiken als muurelement kunt u de deze .

 Wij leveren de betonbielsen in de maat 20x11x65,  20x11x70 en de maat 20x11x120 in meerdere kleuren waavan antraciet de meest geleverde kleur is.

Levering en bestelling

Bij Mholf-sierbestrating bestellen wij onze beton bielzen al sinds vele jaren rechtstreeks bij onze vaste levarancier Kijstra, waardoor wij onze verkoopprijzen voor onze klanten op een stabiel een zeer aantrekkelijk peil kunnen behouden.

Wij leveren deze producten overal in Nederland en in Belgie en vanaf ons show terrein in Gaanderen. Wilt u bestrating bestellen via onze site dan kan dit per bestel hoeveelheid, dit is vermeld bij de product specificaties onder het product en in het geval van de beton bielzen per stuk. Bij bestelling met een totaal onder gewicht order het gewicht  van 2000 kilo gram is er een transport toeslag van toepassing die achteraf wordt berekend. Het is daarom in sommige gevallen interessant om bijvoorbeeld een m3 zand mee te bestellen om over dit gewicht heen te komen.

Heeft u vragen? Bel 0315-324435 of mail ons [email protected] of kom langs in Gaanderen op ons showterrein, de koffie staat klaar en we helpen u graag


1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina