WhatsApp Klantenservice: +31 (0)6 148 08 671

Natuursteen tuintegels

De naam natuursteen tegels zegt het al, het zijn tegels die worden gewonnen in een groeve waar men grote blokken natuursteen uithakt  waar later in een zagerij weer tegels uit deze blokken natuursteen worden gezaagd. Na het zagen worden de tuintegels behandeld wat de tegel hub uiteindelijke uitstraling geeft. Een voorbeeld hiervan is zoeten of polijsten wat een geheel andere uitstraling geeft.

De natuur bepaald in miljoenen jaren de eigenschappen en kleuren van de steen in de natuur, hierdoor kunnen er binnen een steen soort vele kleur en structuren voorkomen. Het is dus ook erg slim om deze eigenschappen in gedachten te houden bij uw keuze. Bestel daarom altijd ruim voldoende tegels, als u te weinig bestelt kan het zo zijn dat natuursteen tegels die u bijbesteld verschillen tenopzichte van uw eerder bestelde tegels omdat iedere partij natuursteen tegels van kleur kunnen verschillen.

Tip: Bekijk onze informatie pagina over het verwerken van natuursteen tegels in uw tuin.

De natuursteen tegels hebben een eigentijds uiterlijk en past zowel in klassieke als in moderne tuinen. Deze natuursteen tegels zijn duurzaam en functioneel. Alle verwerkingen zijn mogenlijk geslepen, geschuurd en gepolijst etc. etc. Natuursteen tegels zijn in vergelijking met andere tegels betaalbaar en tijdloos.

Natuursteen tegels zijn een veelzijdige tegel. Natuursteen tegels zijn leverbaar in verschillende soorten en maten. Met natuursteen tegels haalt u de natuur in uw terras of tuin. 

In de tuin wordt vaak een grovere natuursteen tegel gebruikt. De natuursteen tegels voor het terras zijn meestal tussen de 3 en 5 cm dik dit om vorstschade aan de natuursteen tegels te verkomen.

Wij leveren goedkope tuintegels overal in Nederland en in Belgie en vanaf ons showterrein in Gaanderen. Wilt u bestrating bestellen via onze site dan kan dit per stuk. Bij bestelling onder de 2000kg is er een transporttoeslag van toepassing.

Heeft u vragen? Bel 0315-324435 of mail ons [email protected] of kom langs in Gaanderen op ons showterrein; de koffie staat klaar en we helpen u graag.


Er komen geen producten overeen met de selectie.