WhatsApp Klantenservice: +31 (0)6 148 08 671

Siergrind en Split

Siergrind

Siergrind heeft meestal ronde vormen, dat komt omdat siergrind gewonnen word uit rivieren. Het water slijt de stenen over de jaren heen mooi glad en rond. Er zijn ook soorten siergrind die rond gemaakt worden in de daarvoor bestemde speciale trommels. Het rond maken van het siergrind gebeurt door de stenen zelf.

Siergrind is in verschillende grotes en kleurvariaties te bestellen. Siergrind is geschikt voor decoratie en halfverhardingen. Siergrind is ideaal voor de oprit of voor in de tuin. Siergrind is makkelijk uit te harken en heeft direct een mooi resultaat. Siergrind is een natuurproduct en dus milieuvriendelijk.

Split 

Split is een gespleten breuksteen vandaar de naam split. Dankzij de hoekige vorm zal split zorgen voor één geheel en dus minder ten opzichte van elkaar minder bewegen. Split is dus stabieler dan Siergrind. Split is makkelijk uit te harken en heeft direct een mooi resultaat. Split is ideaal voor halfverharding en voor decoratieve doeleinden.

Siergrind en split is dus ideaal als looppad. Er zijn geen grenzen aan het bepalen van de vorm. Met de juiste ondergrond kunt u probleemloos over siergrind en split rijden zonder hier sporen in te krijgen. De docarieteve toepassingen van siergrind en split zijn oneindig en zorgen voor variatie en kleur in iedere tuin.

Offerte aanvragen? Dat kan ook makkelijk via ons e-mail adres [email protected]


11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina