WhatsApp Klantenservice: +31 (0)6 148 08 671

Betontegels

De nieuwste trend in Nederland zijn de betontegels vooral de betontegels met de grootere afmetingen zijn erg populaier. Betontegels zijn bij uitstek de mooiste en meest betaalbare sierbestrating voor iedere tuin. Variëatie volop met betontegels of het nu modern of juist authentieke nostalgisch moet zijn. Met deze betontegels zijn de variëaties oneindig. Eigenlijk zijn de betontegels de grondlegger van alle soorten tuinbestrating. Betontegels worden al zolang er bestrating bestaat toegepast in troittoirs, terrassen en schoolpleinen. Er zijn verschillende maten betontegels anmelijk de 80x80, 60x60, 60x40, 50x50, 40x40, 30x30.

Niet alleen voor sierbestrating zijn de betontegels een goede aankoop, want denk ook eens aan dat vloertje in de schuur die aan vervanging toe is. Betontegels zijn er met of zonder facet leverbaar.

Betontegels handels kwaliteit en Komo keur.

Wij kunnen u tegels leveren in twee kwaliteiten de standaard handels kwaliteit en tegels die voldoen aan de Komo keur eisen ten opzichte van kwaliteit, beide kwaliteits kwalificaties zullen zeker bij een gewoon particulier situatie voldoen. Voor Komo keur tegels wordt meestal gekozen bij levering voor grote projecten in de bouw of weg en waterbouw waarbij afnemers, gebruikers in veel gevallen voorschrijven dat men moet kiezen voor KOMO-gecertificeerde producten en diensten. KOMO-gecertificeerde producten voldoen aan eidsen  tenopzichte van toleranties op afmeting, kleur die bij macinaal leggen van belang kunnen zijn.

KOMO-beoordelingsrichtlijnen voldoen aan de KOMO-kwaliteitsstandaard op basis van risicogestuurde ijkpunten; Betrouwbare, relevante en transparante informatie over de kwaliteit van bouwproducten, bouwdelen, bouwprocessen en bouwwerken; Betrouwbare, relevante en transparante informatie voor een kwalitatief hoogwaardig ontwerp van een bouwwerk;

BRON : www.komo.nl

Betontegels met en zonder facet

Mholf-sierbestrating kan tegels leveren met en zonder facet, tegenwoordig wordt er steeds vaker gekozen voor tegels zonder facet om een strak en modern uiterlijk te geven aan de tuin. Hierbij is het wel belangrijk om te weten dat men tegels zonder facet niet te strak tegen elkaar "mag" leggen. De reden hiervoor is dat een facet er voor zorgt dat tegels bij inveren door belasting bijvoorbeeld door een zware kruiwagen of een auto op een oprit, beschermd tegen afbreken van hoeken. Een tegel zonder facet heeft hiervoor een afstand houder of moet met tussenruimte worden gelegd.

Heeft u vragen? bel 0315-324435 of mail ons [email protected] of kom lang in Gaanderen op ons showterrein de koffie staat klaar en we helpen u graag


Artikelen 1 tot 15 van 29 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 15 van 29 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2