WhatsApp Klantenservice: +31 (0)6 148 08 671

H2o siertegels

De nieuwe noviteit van Kijlstra bestrating zijn de h2o tegels. Het speciale van de h2o tegels is dat er hydrofoob is toegevoegd en dat samen met de impregnering ervoor zorgt dat de h2o tegel water- en vuilafstotend is.

Een ander bijkomend voordeel is dat de h2o tegels ook minder kalkuitbloei vertonen dit is een natuurlijk proces van waarbij kalk in het beton van de tegel naar buiten werkt. Kalkuitbloei zorgt voor een witte uislag op uw tegel die op den duur weer verdwijnt maar door de toplaag zal de H2o tegel meer kleur echt zijn en blijven als een standaard betontegel.

De h2o siertegels zijn in verschillende kleuren, toplagen en afmetingen leverbaar. 60x60, Wildverband en de H2o banenverband tegel.

U heeft keuze uit 3 verschillende toplagen

Reliëf : Deze toplaag heeft de uitstraling van natuursteen. De toplaag heeft een dichte deklaag.

Strak : Deze toplaag heeft een strak en moderne uitstraling. De toplaag heeft een kleine veiling en een dichte gladde deklaag.

Structuur : Deze toplaag heeft een exclusieve uitstraling. De toplaag is fijn en mooi van structuur. Om de druksterkte te vergroten worden de banenverband en wildverbanden in een dikte van 7 cm geleverd. Dit voorkomt ter gelijke tijd schade in de verschillende elementen

Welke afmetingen H2o tegel zijn er?

De H2o tegel is leverbaar is in 3 verschillende afmetingen leverbaar.

De grote 60x60x6 cm H2o tegel

De banenverband tegel 60x20x6

Het wildverband pakket, deze bestaat per laag uit.

2 stuks 30x30x7cm

3 stuks 30x60x7cm

1 stuks 60x60x7cm

Bij transport moet u terrein bereikbaar zijn met een vrachtwagen van 18 meter. Is dit niet zo meld het ons, vaak is er mogelijkheid om dit omzeilen.

 

Levering en bestelling

Bij Mholf-sierbestrating bestellen wij onze H2o tegels in deverse maten rechtstreeks bij de zelfde vaste fabrikant Kijstra betonwaren, hierdoor kunnen wij onze verkoopprijzen voor u, onze klanten op behoorlijk stabiel en op een zeer aantrekkelijk peil. Wij leveren deze producten overal in Nederland en in Belgie en vanaf ons show terrein aan de Slakweg in Gaanderen (Gelderland).

Wilt u bestrating bestellen via onze site dan kan dit per bestel hoeveelheid afhankelijk van het product, dit is vermeld bij de product specificaties onder het product . Bij bestelling met een totaal gewicht onder het gewicht van 2000 kilo gram is er een transport toeslag van toepassing die achteraf wordt berekend. Het is daarom in sommige gevallen interessanter om bijvoorbeeld een m3 zand mee te bestellen om over dit gewicht heen te komen.

Heeft u vragen? Bel 0315-324435 of mail ons [email protected] of kom langs in Gaanderen op ons showterrein, de koffie staat klaar en we helpen u graag.


Artikelen 1 tot 15 van 17 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 15 van 17 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2